Zoeken
Verlanglijst 0

Nieuws

GOODWE PLUS+ WEBINAR - SEPTEMBER vrijdag 3 september 2021

Meld u nu aan voor de GoodWe Plus+ webinar!

Maak kennis met de slimme laders van Wallbox Chargers. Meld u nu aan voor de webinar op woensdag 8 september en ontdek de mogelijkheden!

SolarEdge is voortdurend bezig met het innoveren en ontwikkelen van haar producten om vooruitstrevende oplossingen te bieden. Daarom lanceert SolarEdge de nieuwe generatie Power Optimizers, de S-serie, die PV-systemen nog veiliger en slimmer maken...

SolarEdge introduceert de nieuwe 3-fase omvormers met Synergy Technologie. Meld u nu aan voor de webinar op donderdag 9 september..

Deze nieuwe DS3 micro omvormer voor 2 zonnepanelen levert totaal tot 900 W AC uitgangsvermogen. En is geschikt voor panelen tot 650 Wp.

FocuS-E start binnenkort met de levering van de zeer complete inverter- / opslag oplossingen van Kstar (wereldspeler op UPS gebied). Met omvormers van 3,6 en 5 kW gekoppeld aan 5,1 kWh accu's (tot 20, 4 kWh) worden mooi geïntegreerde oplossingen geboden voor een goede prijs.

HYBRIDE WARMTEPOMPEN maandag 3 mei 2021

Nieuw bij VDH Solar: hybride warmtepompen van Remeha. Vanaf week 11 kunt u deze hybride warmtepompen bestellen via de VDH webshop.

FocuS-E gaat u meer bieden! donderdag 1 april 2021

FocuS- versterkt haar technische ondersteuning en gaat een breed PV assortiment leveren.

Filters
Sorteren
Overzicht