Zoeken
Verlanglijst 0

Nieuws

GROENERE LAADMOGELIJKHEDEN BINNEN HANDBEREIK MET WALLBOX LADERS

maandag 18 oktober 2021
 
Eco-Smart maakt het mogelijk om op te laden met groene energie, die wordt opgewekt door zonnepanelen —zonder bijkomende kosten. 

- Haal voordeel uit elk energieoverschot door deze naar de EV-lader te leiden;

- Twee standen voor meer controle: laad met 100% zonne-energie of met een combinatie van zonne-energie en energie afkomstig van het elektriciteitsnet;

- Geen abonnement kosten, enkel een software-update;

- Gemakkelijk te activeren en te bedienen in de myWallbox-app.

 

TWEE STANDEN OM UIT TE KIEZEN

1) De Full Green-stand detecteert wanneer er bij u thuis voldoende overschot aan groene energie beschikbaar is om te voldoen aan de minimumvereisten om uw auto van stroom te voorzien. Op dat moment zal uw auto beginnen met opladen, wat wil zeggen dat elke laadbeurt 100% groen is.

 

2) De Eco-stand spoort in realtime de groene energie op die elders in uw huis niet wordt gebruikt en combineert deze met energie van het elektriciteitsnet om een snelle, efficiënte laadbeurt te garanderen. Dit betekent dat u zo weinig mogelijk energie afkomstig van het elektriciteitsnet gebruikt.

 

Eco-Smart werkt met Pulsar Plus en Copper SB. Heeft u al een Pulsar Plus of Copper SB? Dan bent u klaar om Eco-Smart te gebruiken. Download gratis de myWallbox-app voor toegang tot Eco-Smart. 

Filters
Sorteren
Overzicht