Zoeken
Verlanglijst 0

Nieuws

DE KRACHTIGE WALLBOX CHARGERS

dinsdag 15 maart 2022

De overgang naar elektrische mobiliteit zit in een stroomversnelling en zorgt voor een stijgende vraag naar betrouwbaar laadinfrastructuur. De slimme laadoplossingen van Wallbox Chargers combineren technologie en ontwerp tot de best mogelijke EV-laadervaring voor de eindgebruikers. Naast dat deze plug- en play installatie ook nog eens gemakkelijker is voor de installateur. 

 

Wallbox Chargers op een rij

 

                 
Pulsar Plus
Kies voor de eenvoudige, maar krachtige Pulsar Plus. De Pulsar Plus is voorzien van Wi-Fi, DC-lekbescherming en is beschikbaar voor Power Boost. Door de combinatiekenmerken is de Pulsar Plus de ideale keuze voor thuis. Pulsar Plus is geschikt voor elke elektrische auto met een laadstop van het type 1 of 2.
 
         
Commander 2
De Commander 2 is de perfecte oplaadoplossing voor bedrijven. Het is speciaal ontworpen voor publieke of aan bedrijf toebehorende parkeergebieden. De lader communiceert met de myWallbox Portal of -App via Wi-Fi, ethernet of bluetooth. 
 
 
 
Copper SB
De zwarte harde glas look maakt de Copper SB het paradepaardje op het gebied van design. Waar u de Copper SB ook installeert, zal het een mooie uitstraling aan het gebouw geven. De Copper SB is geschikt voor zowel type 1 als type 2 auto's. 
 
 
Accessoires
Maak het oplaadsysteem compleet met de accessoires van Wallbox, zoals: power boost, ev-guns, gun houders, kabelhouders en pedestals.
Filters
Sorteren
Overzicht