Zoeken
Verlanglijst 0

Nieuws

APSYSTEMS MICRO-OMVORMERS DS3 & DS3-L UIT VOORRAAD LEVERBAAR

woensdag 10 augustus 2022
 
 
De krachtige, slimme en veilige micro-omvormers DS3 & DS3-L van APsystems zijn uit voorraad leverbaar bij FocuS-E! De DS3 Dual micro-omvormers geven de hoogst verkrijgbare opbrengst van 730VA of 880VA zodat zij gemakkelijk kunnen voldoen aan de grotere vermogens van zonnepanelen vandaag de dag. Met 2 onafhankelijke MPPT’s, gecodeerde Zigbee-signalen, profiteren de DS3L en DS3 van een geheel nieuwe architectuur. Klik hier om te bestellen.
 

Binnenkort beschikbaar: QT2 micro-omvormer

APsystems introduceert de nieuwe 3-fase micro-omvormer QT2 die in september wordt verwacht. Deze 2de generatie micro-omvormer is uitermate geschikt voor de meest krachtige zonnepanelen.
 
Met het 3-fase bereik, 4 DC input kanalen, encrypted Zigbee communicatie, profiteert de QT2 van een compleet nieuwe architectuur. Het innovatieve ontwerp maakt het product uniek en levert maximale stroomopbrengst. De componenten zijn ingekapseld met siliconen om de spanning op de elektronica te verminderen,  waterdichte eigenschappen te optimaliseren en maximale betrouwbaarheid van het systeem te kunnen garanderen door o.a. extreme testmethoden toe te passen, waaronder de versnelde levensduurtests. 
 
De nieuwe QT2 heeft ook RPC (Reactive Power Control) voor interactie met het net om eventuele spanningsverschillen beter te managen. Bovendien biedt de QT2 een efficiency van 97%, heeft 20% minder componenten dan de vorige generatie en is uitermate geschikt voor zowel residentiële- als commerciële PV-daken.
Filters
Sorteren
Overzicht